Bericht

Voortgang GezondMeNu

Geplaatst op 9 oktober 2023, 09:25 uur
Illustration
logo
Coöperatie Gebiedonline U.A.

Voor wie het nog niet weet: Gebiedonline doet samen met o.a. de HU, GGD en gemeente Utrecht onderzoek naar de waarde van lokale activiteiten die bijdragen aan gezondheid en/of welzijn. Deelnemers mogen zelf de activiteiten waarderen. Op basis hiervan krijgen de organisatoren inzicht in de mening van hun deelnemers. Daarnaast wordt er een overzicht gecreëerd van activiteiten in de wijk en de waardering daarvan. In een later stadium willen we kijken of we dit openbaar kunnen maken zodat bewoners gerichter op zoek kunnen naar passende activiteiten.

Deze functie is beschikbaar voor alle leden, maar tot op heden doen maar een beperkt aantal leden mee: Hallo IJburg, Wijkwijzer Noordoost (Utrecht) en Oost voor Elkaar (Utrecht). Bunnik Samen is aan het opstarten. Wil je ook meedoen? Laat het weten, dan zet ik de functie voor je aan.

Meer info op gezondmenu.nl en gebiedonline.nl/gezondmenu.

We willen graag dat deze functie ook beschikbaar komt op plekken waar geen Gebiedonline-website actief is. Daarom wordt nu een landelijke website ingericht waarop iedereen zijn activiteit kan publiceren. Deze komt binnenkort beschikbaar onder gezondmenu.nl.

Deel dit: