Blogpost

2021

Geplaatst op 7 januari 2021, 14:00 uur

Beste coöperatieleden van Gebiedonline,
Allereerst wensen wij jullie allemaal een heel gelukkig en inspiratievol 2021! Het jaar begint al goed met de aansluiting van ‘Deventer duurzamer’ en ‘Gouda Bruist van Energie’ als nieuwste leden van de coöperatie. We heten hen van harte welkom en verheugen ons op de samenwerking.
 
Hopelijk kunnen we elkaar het komende jaar weer eens ‘live’ ontmoeten. Zolang dat nog niet kan, zijn we blij dat we de samenwerking via Zoom levendig en productief kunnen houden. Ook dit jaar organiseren we elke tweede dinsdag van de maand een praktische ledenbijeenkomst over de functionaliteiten van ons platform. In deze bijeenkomsten presenteert Michel de laatste ontwikkelingen en wijzigingen, is er volop gelegenheid voor iedereen om feedback te geven en wisselen we tips & tricks uit. Het is inspirerend en leerzaam om deel te nemen aan deze bijeenkomsten en zo samen te werken aan de voortdurende verbetering van ons digitale platform waarmee we de impact van (bottom-up) community’s kunnen versterken. Op deze avonden ervaar je de meerwaarde van onze coöperatieve samenwerking.
 
Op dinsdag 12 januari van 20 tot 21 uur hopen we je te zien op de eerste bijeenkomst van 2021.
Noteer ook alvast de data voor de rest van het jaar: 9 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli, 10 augustus, 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december.
 
Nieuwe ledenovereenkomsten en facturering
We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verbeteren van onze administratie. Zo hebben we een mail gemaakt om nieuwe leden te verwelkomen, te informeren en wegwijs te maken. Ook is het nu mogelijk om de ledenovereenkomst digitaal te ondertekenen. Als een nieuw lid zich aanmeldt via onze website kan nu met één druk op de knop de ledenovereenkomst digitaal ondertekend worden. Dit scheelt veel administratief werk.
 
Deze acties gaven aanleiding om de tekst van de ledenovereenkomst her en der wat te verhelderen en redactioneel te verbeteren. Ter informatie tref je de herziene overeenkomst als bijlage aan. Nieuwe leden gaan met ingang van 2021 het lidmaatschap aan op basis van deze versie van de overeenkomst.
 
Ook hebben we een aantal administratieve en boekhoudkundige processen vereenvoudigd en verbeterd. Daarmee is de bedrijfsvoering minder bewerkelijk geworden.
 
We gaan er met elkaar een mooi jaar van maken. Tot dinsdag!
 
Namens het bestuur van Gebiedonline,
Peterpaul Kloosterman

Documenten
Deel dit: